دو غذای مقوی برای افطار

بهتره واسه افطار غذاهای سبک و مقوی مصرف شه تا معده بعد از چندین ساعت گرسنگی با حجم زیاد غذا مواجه نشه.

امروز واسه شما روزه داران عزیز دو دستور پخت غذا خاص افطار بوده رو آماده کردیم.

 

سوپ کلم :

واسه جفت و جور این سوپ خوشمزه و پر ادویه به کلم،عدس قرمز، مرغ، هویج و گوجه فرنگی آبدار نیاز دارین.زمان آماده کردن مواد: ۲۵ دقیقه

زمان پخت: ۲۵ دقیقه

مواد اولیه واسه ۶ نفر:

  • روغن : ۲ قاشق سوپ خوری
  •  پیاز خرد شده متوسط : ۱ پیمانه
  • سیر قیمه قیمه شده : ۲ عدد
  • هویج بزرگ خرد شده : ۱ پیمانه
  • آب مرغ : ۶ پیمانه
  • ریحان تازه خرد شده : ۱ قاشق سوپ خوری ( ۱ قاشق چای خوری ریحان خشک )
  • کلم پیچ تازه خرد شده : ۴ پیمانه برابر ۲۲۵ گرم
  • نمک : ۱.۴ قاشق چای خوری
  • فلفل مشکی : ۱.۸ قاشق چای خوری
  • گوجه فرنگی متوسط خرد شده  : ۱ عدد
  • عدس قرمز  : ۱.۲ پیمانه

روش درست کردن :

در ماهی تابه روغن ریخته و شعله رو به حالت متوسط قرار می دیم.

پیاز و هویج و سیر رو درماهی تابه می ریزیم و در اون رو می ذاریم، واسه ۵ الی ۷ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شن گاهی وقتا اون رو هم می زنیم.

بعد آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) رو اضافه می کنیم.

شعله رو کم می کنیم و واسه ۱۰ دقیقه با در روی شعله می ذاریم.

کلم پیچ و نمک و فلفل رو به اون اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه دیگه صبر می کنیم.

مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) رو اضافه می کنیم و ۵ الی ۱۰ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزه.

نکته : اگه می خواین از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنین به جای عدس قرمز، شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارین.

 

خوراک لوبیا :

این خوراک پرادویه شامل لوبیاای جور واجور و شکلاته حتماً اون رو امتحان کنین.

زمان آماده کردن مواد: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: ۸ الی ۶ ساعت

مواد اولیه واسه ۴ نفر :

  • لوبیا چیتی : ۴۲۵ گرم
  • لوبیا سفید پخته شده : ۴۲۵ گرم
  • لوبیا قرمز پخته شده : ۴۲۵ گرم
  • آب مرغ با مقداری نمک : ۱ پیمانه
  • گوجه فرنگی خرد شده : ۴۰۰ گرم
  • شکلات آب شده : ۳ قاشق سوپ خوری
  • پودر چیلی : ۱ قاشق سوپ خوری
  • خامه و پنیر چدار : اختیاری – به مقدار دلخواه

روش درست کردن :

تو یه ظرف ۴ لیتری لوبیاها، گوجه فرنگی، ادویه چیلی، آب مرغ و شکلات آب شده رو ترکیب کرده و در اون رو می ذاریم، روی حرارت کم واسه ۶ الی ۸ ساعت قرار می دیم و واسه ۱ ساعت هم روی حرارت زیاد.

اگه مایل بودین می تونین هنگام سرو غذا روی اون خامه و پنیر هم بریزین.

فواید خرما در ماه مبارک رمضان

بهترین نوشیدنیای ماه رمضان

افطار رمضان سیمرغ غذاای مناسب افطار