دانلود پایانامه

عنوان کامل پایان نامه کارشناسی ارشد :   عوامل مؤثر بر پذیرش نوغانداری در استان گیلان

تکه ای از متن پایان نامه :

 

2

اولویت اصلی برای زندگی می باشد. با این‌حال سطح بهره‌وری کشاورزی در این کشورها بسیار پایین می باشد. به همین سبب همه راه‌کارهای توسعه در این کشورها بر افزایش سطح بهره‌وری در مناطق روستایی استوار می باشد. سیاست‌گذاران و برنامه‌ریزان هندی به این نتیجه رسیده‌اند که فرصت‌های شغلی ایجاد شده بایستی به اندازه کافی مولد باشد تا بتواند درآمد جامعه فقیر روستایی را به حد مکفی افزایش دهد. آن چیز که مسلم می باشد این می باشد که کشف فرصت‌های اشتغال مولد تحت برنامه توسعه یکپارچه روستایی برای توسعه اقتصادی این کشور حیاتی می باشد. درحال حاضر پرورش کرم ابریشم امیدوارکننده‌ترین فعالیت روستایی در هندوستان می باشد که با سرمایه‌گذاری حداقل، حداکثر پتانسیل اشتغال و گردش سریع سرمایه را دارا می‌باشد (Kasa, 2005).

در توسعه صنعت ابریشم، مؤسسات و شرکت‌های خریدار پیله و نوغانداران، سرمایه‌گذاران اصلی هستند. با این‌حال به دلیل وجود رقابت نامنظم در بازار پیله و عدم تضمین کافی برای کسب درآمد از این سرمایه‌گذاری، شرکت‌ها تمایل چندانی به سرمایه‌گذاری ندارند. نوغانداران نیز به علت نوسان شدید قیمت پیله و درآمد بی‌ثبات آن چندان مایل به این سرمایه‌گذاری نیستند. پس توسعه صنعت نوغانداری با موانع مهمی همچون بر اساس تحقیق جوشی[1] (1993) در فیلیپین محصول قابل فروش، اندازه خانوار و متغیر مجازی قومیت مهم‌ترین عوامل مؤثر بر عرضه برنج شناخته شده می باشد.

اقبال[2] و همکاران (1999) عوامل موثر بر پذیرش ذرت هیبرید را در پنجاب پاکستان مورد مطالعه قرار دادند. یافته‌های این پژوهش نشان داد که متغیرهای تحصیلات، اندازه مزرعه و تجربه کشت ذرت تأثیر مثبت و معنی‌داری بر پذیرش ارقام ذرت هیبرید داشتند، در حالی ‌که سن کشاورزان تأثیر معنی‌داری بر میزان پذیرش آن نداشت.

بوهن[3] و همکاران (1999) در تحلیل اقتصادی – اجتماعی پذیرش کاکائوی هیبرید در غنا، دریافتند که برای کشاورزان دارای مزارع بزرگ، مقیاس دسترسی به تسهیلات بانکی به طور فزاینده‌ای موجب افزایش احتمال پذیرش نوآوری از سوی آنها شده می باشد. اما در مورد کشاورزان خرده‌پا حمایت شبکه اجتماعی از آنها چنین تأثیری ندارد. همچنین عواملی همچون دسترسی به مروج، آموزش و توانایی به‌کارگیری نیروی کار دستمزدی، تأثیر مثبت بر پذیرش ارقام کاکائوی هیبرید داشته‌می باشد.

وتنگر[4] (2009) نیز طی پژوهش خود به این نتیجه رسید که عواملی زیرا جنس، سن، آموزش رسمی، باورهای مذهبی، آموزشهای ترویجی، اندازه زمین، درآمد، تعداد اعضای خانواده، ریسک‌پذیری و سودمندی جزء مهمترین موارد در زمینه پذیرش تکنولوژی پرورش ماهی هستند.

[1] . Joshi

[2].  Iqbal

[3] . Boahene

[4].  Wetengere

 عوامل مؤثر بر پذیرش نوغانداری در استان گیلان

برای دیدن تکه های بیشتری از این پایان نامه و دانلود فایل پایان نامه با فرمت ورد ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک پایین صفحه مراجعه نمایید:

 دانلود از لینک پایین صفحه

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:عوامل مؤثر بر پذیرش نوغانداری در استان گیلان

]]>